dimarts, 7 de març del 2017

THE 5 WS


DESCRIPCIÓ DE L'APLICACIÓ PEL METODE DE LES 5 W.

-Què?
El que volem fer es una aplicació per a mòbils, per resoldre els problemes que pateixen a diari les persones que tenen aquesta malaltia i així pujar una mica la seva independència davant d'aquesta malaltia o si més no ajudar a enfrontar´-la



-Qui?
Les persones afectades per el problema son les que pateixen la malaltia de Azhèimer. Per tant adaptarem la aplicació de manera senzilla de fer servir i entenedora.


-Quan?
Aquesta aplicació els hi serà útil durant la seva vida quotidiana per a resoldre dubtes com per exemple identificar objectes de la vida quotidiana, identificar a familiars amics o coneguts, saber com arribar a algun lloc o que fer en creta situació, també els hi recordarà tasques que han de realitzar com fer-les i  el perquè  de fer-les.


-On?
L'aplicació en un primer moment només serà per a mòbils però de cara endavant la adaptarem a  tauletes o ordinadors.


-Per què?
Ens va semblar bona idea i creiem que facilitaríem moltes vides ja que es una de les malalties mes comuns al món més difícils de portar ja sigui per l'afectat que en aquest cas amb el temps perd de mica en mica cada dia més memòria com per els familiars que veuen que ja no es la persona que era abans i ara li han  de prestar molta més atenció a l'afectat.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada